Michis-Backforum https://www.michis-backforum.de:443/ |
|
Nellies..Helens Corner(vorsicht in englisch) https://www.michis-backforum.de:443/viewtopic.php?p=155719#p155719 |
Autor: | Michi [ 08.11.2011, 12:43 ] |
Nellie hat geschrieben: Corned Beef Hash: 2lbs of potatoes 1 large onion 1lb carrots 1 tin marrowfat peas 1lb tin of corned beef 2 pints of beef stock method: peel and chop potatoes, carrots and onion. cook in beef stock till soft. When cooked add the corned beef(cubed) and the tin of marrowfat peas. Reduce the heat and simmer very gently (careful because the corned beef burns quick). Thicken the stock .Serve with crusty bread and pickled beetroot Happy cooking Helen Zitat: in German (Deutsch) Corned Beef Hash: 2 von Kartoffeln 1 große Zwiebel 1 £ Karotten 1 Dose Kapuzinererbsen 1 Dose Corned Beef 2 Pints Rinderbrühe Methode: schälen und hacken Kartoffeln, Karotten und Zwiebeln. Koch in Rinderbrühe bis weich. Nach dem Kochen fügen Sie die Corned Beef (gewürfelt) und die Dose Kapuzinererbsen. Die Hitze reduzieren und köcheln lassen, sehr sanft (vorsichtig sein, denn das Corned Beef verbrennt schnell). Thicken der Börse. Mit knusprigem Brot und Rote Bete Happy Cooking what are capuchin peas? zu Deutsch: was sind Kapuzinererbsen? |
Alle Zeiten sind UTC + 1 Stunde [ Sommerzeit ] | |
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group http://www.phpbb.com/ |